2015. március 3., kedd

Benned legyen a békesség !

Talán mást sem kívánsz most, hogy gyászolsz és egyedül vagy, csak békességet, szeretetet, nyugalmat.

Egy óvó, és féltő isteni kezet, aki be-és eltakar téged a világ napi gondjai elől...Sajnos ez azonban nem megy, mert a napjaid csak futnak tovább, és hiába szeretnéd te megállítani ezt a gigantikus életkereket, minden nap fel kell kelned, és meg kell próbálnod egy kis energiát lehelni magadba ahhoz, hogy végigcsináld a napodat.
Nagyon nehéz ez ilyenkor, tudom. Ráadásul folyamatosan harcolsz magaddal és a világgal, hogy miért történt ez pont veled, miért ennyire igazságtalan az élet, hogy elvette Őt tőled.  Jogos kérdések, csak sajnos teljesen haszontalan a zúgolódás és a békétlenség.
Te is tudod szíved mélyén, hogy mindig van egy Isteni rend, amely szerint a dolgoknak alakulniuk "kell".
Te is része vagy ennek a körnek vagy folyamatnak, te is egy kis molekulája vagy a nagy Egésznek.

Tehát ne azt kérdezd, miért történt ez, hanem csak fogadd el békében, hogy megtörtént. 
"Mintha ez olyan könnyű lenne",-  gondolom most ezt gondolod...
Persze hogy nem az, de csak azok a dolgok adnak neked igazi, valódi elégedettséget, amiért megharcoltál, megküzdöttél, amiről te is azt gondolod, most legyőzted saját magadat, a saját félelmeidet és bátortalanságodat az élettel szemben.

Hidd el, ha van valami, amilért érdemes harcolni, akkor az te saját magad vagy, és a saját lelki békességed.
Ehhez csak annyi kell, hogy nem lázongsz folyamatosan, hanem ELFOGADSZ.
Igen, ez történt az életedben. Isten mindig a legjobbat akarja neked, akkor is, ha ezt most még képtelen vagy észrevenni a sűrű kátyú közepén.
Próbáld meg forrongó elmédet és zaklatott szívedet elcsendesíteni úgy, hogy naponta néhány percet leülsz és elképzelsz egy hófehér ragyogó fényt a szíved körül.  Lásd ennek a szívnek a közepén magadat , mint teljes önvalódat, azt a lényt, akiről talán nem is tudsz, hogy valójában a szívedben lakik. Ő valójában az igazi lakos, isteni részed, és ő az, aki bátorságot, bizalmat, és ösztönzést tud adni lelkednek bármikor, amikor arra szükséged van...


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése