2015. március 25., szerda

A GYÓGYULÁS ÉS A TOVÁBBLÉPÉS MÓDJAI

Abban az esetben, ha már készen állsz arra, hogy gyászod hosszú ösvényéről letérve kicsit naposabb tájakra vetődj, folyamatosan adok olyan tippeket, melyekkel ezt megteheted. Itt most ez elsőt olvashatod.
FONTOS:  Csakis akkor kezdj neki bármelyik megvalósításának, ha lelkileg már készen állsz. Ha ellenállást érzel, akkor várj még, és csináld inkább az elengedős, megbocsátós meditációs gyakorlatokat, egészen addig, amíg úgy érzed, képes vagy arra, hogy kiszakadj a gyász érzéséből, és szeretnél valami újat kezdeni az életeddel. Sok sikert kívánok hozzá !!

Keress egy teljesen új, értelmes elfoglaltságot !

Mi is legyen ez? Nos, biztosan előfordult már veled is, hogy titokban vágytál valamit megtanulni, azt mondtad, ó, de jó lenne kosárfonást vagy csipkeverést tanulni !  Természetesen nem valószínű, hogy pont ezt a kettőt szeretnéd, de kérlek, gondolkozz el rajta, miről érzed úgy, hogy kihagytad az életedből, mert nem volt időd, mert a párod vagy a gyereked nem helyeselte, mert éppen mindig másra kellett a pénz stb…

Ok mindig van elég arra, ha meg akarjuk magyarázni valamiről, miért nem tettük meg idáig.  Az én életemben is vannak ilyen dolgok, például a balett. Persze még mindig nem késő beiratkozni, mivel van felnőtt balett tanfolyam is, ha netalán neked is errefelé húzna a szíved!
Ha nem balett, hát legyen bármi, amiről úgy gondolod, új értelmet adhat az életednek :

Talán éppen a barkácsoláshoz van tehetséged?

Új nyelv tanulása, Tiffany lámpa készítés, fazekasmesterség, üveg ékszerek készítése, gitártanfolyam, masszőrképző ,  szociális gondozó tanfolyam, weblapszerkesztő tanfolyam stb..
Leggyorsabb az  interneten tájékozódni, csak beírod a keresőbe a választott új hobbidat, és megnézed, milyen ajánlatok vannak, akár speciálisan a te városodra.  Művelődési házakban is érdeklődhetsz, mivel ott is nagyon sok lehetőséget találsz.

Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor például az E.L.O.-nak rengeteg tanfolyama van.
( Európai Levelező Oktatás).  Egész biztos, hogy valamit fogsz találni, ráadásul még egy oklevelet is kapsz a végén, amit a jövőben felhasználhatsz.
Tehát érdemes valamit megpróbálni, mivel csakis nyerhetsz vele mind rövid, mind pedig hosszú távon!

Támadhatnak vadabb ötleteid is...


Az új hobbid leköt majd, nem fogsz annyit rágódni a múlton, a szomorú dolgokon, amiken átmentél, hanem hamarosan azt fogod érezni, hogy egy meleg derű,  egy újfajta önbizalom szabadul föl benned, ami végig a segítségedre lesz új utad felépítésénél. 

Részlet egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyvből, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése